МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ПОЖАР,СПАСУВАЊE,ЕВАКУАЦИЈА И ТРАНСПОРТ НА НАСТРАДАНИ ЛИЦА“

Во оргамнизација на на Министерство за внтарешни работи

- Оддел за заштита на определени личности и објекти, Сектор за

превентивно обезбедување на личности и објекти;

- Оддел за специјални полициски операции, Единица за специјални

задачи „ТИГАР“;

- Оддел за воздухопловни единици,Хеликоптерска единица

- Единица за службени кучиња- МВР;

- СВР Велес, ПС-Кавадарци,Крим-техника;сообраќајна полиција;

Локална самоуправа Кавадарци, Територијална противпожарна единица

Кавадарци,ТППЕ-Неготино, Средно општинско училиште "Страшо Пинџур" –

Кавадарци;

ЈЗУ - Итна медицинска помош -Кавадарци;

Црвен крст-Општинска организација на–Кавадарци;

ДЗС-Подрачно одделение Кавадарци.

ОД КАВАДАРЦИ УЧЕСТВУВАА НАД 400 УЧЕНИЦИ, СТРУЧНИ СУБЈЕКТИ, Црвен крст, и други...

Локација : Спортска сала Јасмин – Кавадарци

23.11.2019 година

Попладнето се одржа 8- стручен дел наменет за пожарникари.

ПОКАЖАН ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ОД ГРАЃАНИТЕ ОД ГРАЃАНИТЕ....

73148074_407564230120223_3751415931738259456_n.jpg

78064951_2400651720187951_1999160238082621440_n.jpg