МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градската администрација денеска се вклучи во сеопштата граѓанска акција „Не иди ѓубре„ која се одвива на ниво на држава а во која се вклучија со цел да испратат порака дека и тие се грижат за чистата околина. На неколку локации се собираа и депонираа отпадоци, ѓубре и лисја.

Генерално Кавадарци е чист град но сепак ваквите акции се добредојдени за чистење на излетничките места и јавните површини.