МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општина Кавадарци, Градоначалникот и локалната администрација на децата - ученици во нижите одделенија од денеска им делат новогодишни пакетчиња.Во сите училишта се подготвува специјална новогодишна програма со Дедо мраз.

Наша екипа беше во ООУ„Годе Делчев„ каде денеска беа доделеи пакетчиња.А најмладите беа зарадувани и во ООУ Тошо Велков Пепето во 11:00 часот, и во ООУ Страшо Пинџур во 11:30 час.

Предвидено е пакетчиња да добијат :На 26.12.2019 година децата згрижени во ЈОУДГ Рада Поцева во 10:00 часота, во дневниот центар за деца посебни потреби во 11:00 часот а во ООУ Димката Ангелов Габерот с.Сопот во 11:15 час.

На 27.12.2019 година во ООУ Тоде Хаџи Тефов а во 10:30 часот а во ООУ Димката Ангелов Габерот Ваташа во 11:00 часот

Од име на градоначалникот Митко Јанчев пакетињата ги подели зам.градоначалникот Д-р Никола Трендафилов.