МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На традиционалниот новогодишен прием градоначалникот Митко Јанчев заедно со претседателот на Советот Ристо Сакалиев ги примија на свеченоста која беше приредена во Собранието на Општина Кавадарци.Јанчев во своето обраќање потсети на резултатите од зедничката сплотеност на сите чинители:економски развој, мала невработеност,врзо решавање на проблемите.Во тоа темпо се продолжува и наредната 2020 година за кога се предвидени неколку важни капитални објекти.