IGM TRADE

НАЈЗАСТАПЕНИТЕ ВИНСКИТЕ СОРТИ ГРОЗЈЕ KE СЕ ОТКУПУВААТ ПО ЛАНСКИ ЦЕНИ.

Овие цени ги договорија лозарите и винарите со медијаторств...

ВО МУЗЕЈ ГАЛЕРИЈАТА БЕШЕ ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА НА ГРАФИКИ НА АРМАГАН ГУКЧЕАРСЛАН-

Синоќа беше отворена изложба на графики на турскиот ...

Идејата на Александар Ризов и Ристе Самарџиев е да создадат „фејсбук“ за бизнисмени

Менаџирањето со времето и поврзаноста с...

Речиси 20 дена цената на доматите во Кавадарци е висока. Тенденција е истата да падне, но можно е да се задржи затоа што допрва од нив ке се...

НА КАВАДАРЕЧКА СВАДБА ДАРУВАНИ 19 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ ВО СКОПСКО

Неофицијално дознаваме дека присутните сватови на една ...

ЈП„КОМУНАЛЕЦ“ ДЕНЕСКА ПРОМОВИРА НОВО КОМУНАЛНО ВОЗИЛО ЗА КОНТЕЈНЕРИ ОД 3 И 5 М3

За неколку години кавадаречкото јавно комунал...

ЛОКАЛНАТА САМОУПРАВА КАВАДАРЦИ СО КОМУНАЛЕЦ РАБОТИ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ПОРОЈНИЦИТЕ КОН ГРАДОТ Локалната сампуправа со „Комуналец“, р...

НА ПАТОТ Д.КАПИЈА-НЕГОТИНО ЗАГИНА КОСТА С. ОД КАВАДАРЦИ.ИСТРАГАТА КЕ ГИ ПОКАЖЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА СМРТТА НА ОВОЈ МЛАД ЧОВЕК

Денеска во 05.30...

Лозарите ги бараат минатогодишните цени за килограм грозје.

Вака се изјаснија присутните на синоќешната средба на лозаропроизвод...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)