ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО КАВАДАРЦИ СТАРТУВА ОД 5 ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА.ОВА ДЕНЕСКА НА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ГО СООПШТИ ТОШКО ДАФКОВ- ДИРЕКТОР НА ЈП „ПАКИНГ„ КАВАДАРЦИ