МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Советот на Општина Кавадарци денеска го одржа продолжението на 38 седница. По добиениот документ од соодветното Министерство денеска на продолжение на 38-та седница советниците ја донесоа едногласно одлуката со која е донесен деталниот урбанистички план на УЕ6, дел од БЛОК 6.4 Зелен Пазар -КО Кавадарци град, Општина Кавадарци. Со ова се комплетирани сите потребни документи за проектот Градски зелен пазар кој може да се гради, односно започне постапка за распишување тендер и пристапување на конкретна изградба, која според вчерашна најава ќе започне најрано во јуни а најдоцна во месец септември 2020 година.

84590603_565597760698112_5462536180979466240_n

86191914_908684989573288_5839547989315551232_n

86262093_188717635684154_7880076605068935168_n