IGM TRADE

-Како да се направи успешен спој на добрато традиционално јадење, и одличното вино, преку запознавање со вековната традиција на правењ...

Ученици и наставници во основните и средните училипшта писусуствува на предавања за тоа како се одвива процесот на производство во Еу...

Заедно со своите пријатели од Србија директорот Велковски засади шпалир од вкупно 12 лози

Денеска СОЗШУ Ѓорче Петров од Кавадарци н...

Децата од кавадаречките градинки и основни училишта го одбележаа денот на шегата

По повод меѓународниот ден на шегата 1 -ви Април д...

Црвениот крст Кавадарци успешно ја одработи првата ЦКА-ПХВ работилница

Во месец март општинската организација на Црвен Крст Кавад...

По вчерашната реакција од Левица на резултатите од пописот, и н денеска следува нова реакција од ова партија.Цитираме:;

„По мојат...

„После една инклузивна постапка, со широка консултација на месните одбори, членовите на партијата, на конференција е избрано новото...

Заради изведување на градежни работи на Улица Дисанска во Кавадарци на 03.Април.2022 почнувајќи од 05.30 часот ќе има прекин на сервисите ка...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)