МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

18 САНТИМЕТРИ НОВ СНЕГ НАВРНА ВО ГОРНА БОШАВА .ВО ДРУГИТЕ СЕЛА И ВО ПЛАНИНСКОТ ДЕЛ НА ОПШТИНАВА ВИСИНАТА Е ПОГОЛЕМА, НА МЕСТА И ДО 60 СМ.ВО КАВАДАРЦИ НАВРНАА15 СМ.ЈУЖЕН СНЕГ КОЈ ВЕДНАШ СЕ ТОПИ.ЗА НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ СЕ ОЧЕКУВА ЗНАЧИТЕЛНО ПОВИСОКИ ТЕМПЕРАТУРИ

Новиот снег ова година донесе ниски температури и опасност од измрзнување на овошките кои рано цветаат.Утринава имаме изворна информација и фотографии од нашиот соработник Мито Трајков ,oд село Горна Бошава каде се измерени 18 см висина на снегот а температура е + 3 степени Целзиусови.

Бошавци се вистински селани.Ќе се снајдат и во ова ситуација

.

М.Димитров

91797125_3189213271122770_7428411942936510464_n

91816656_3189213034456127_2107757549859110912_n