МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Oдржана 5-та седница на Кризниот штаб на Кавадарци.Граѓаните засега , според градоначалникот Митко Јанчев, добро се однесуваат и ги спроведуваат препораките и вонредните мерки на Владата и Општината.Од 3 април ке започне со поголема контрола да работи Градскот зелен пазар само за продажба на зеленчук и овошје, и со спроведување на сите мерки за заштита и дезинфекцција.

M.Димитров