МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Асфалтирање на ударни дупки на ул.“Шишка“.-Се работи на приклучување на нова водоводна линија на ул.“Ресавска„.

-Се подготвува теренот за асфалтирање на спојот со ул.Видое Смилевски и ул.„Димката Ангелов Габерот“.

-Поставување на капаци на шахти на ул.„Ресавска“.

-Во текот на ноќта ,дежурните екипи вршеа обележување на хоризонтална сообраќајна сигнализација на ул.„Мито Хаџи-Василев-Јасмин„ и булевар „Моша Пијаде“.

извор: Кабинет на Градоначалник Митко Јанчев-Кавадарци.

94377534_2711510525739658_1912110987683561472_o

94459592_2711511132406264_3718372325968576512_n

94601793_2711511582406219_1733060136190083072_o

94194840_2711509802406397_3191260683471683584_n