МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Локалната самоуправа Кавадарци со несмалено темпо ги продолжува градежните активности од комунален карактер на повеќе локации во градот а со цел санирање стари, отпочнување на нови изведби и разубавување на градот со ново или обновување на старото зеленило.

-Подготвување за хортикултурно уредување на кружниот тек кај ВВ „Тиквеш„ .

-Санирање на решетки на ул.Киро Крстев.

-Прередување на павер елементи на пешачка патека во населба Бел камен.

-Санирање на прокоп на ул.Видое Смилевски.-Санирање на асфалтот на кружен тек на Западен булевар

извор; Кабинет на градоначалник Митко Јанчев

подготви.М.Д.

94644739_2714421348781909_7050227522629271552_n

94926933_2714420588781985_1182577334662725632_n

94658557_2714418862115491_372314316705103872_n

94605429_2714420625448648_8672268440754454528_n

94749399_2714416992115678_2290478888993685504_n