МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Од Кабинетиот на гради ачалникот не известуваат за неколку зафати кои се одвиваат денеска:

-Континуирано се врши санирање на полски и локални патишта. Денес се санираат патишта во населба Голеш на Тиквешкото езеро.

-Хортикултурно се уредува и градскиот фудбалски стадион покрај градежните активности. Утре се очекува да се започне со фарбање на оградата и трибините.

-Службите на ЈП Комуналец активно работат на хортикултурно уредување во град Кавадарци.

-Денес се работи на локален пат до село Радња. Целата механизација и сите активности се донација од фирмата ЈА-МИ. Се работи на проширување, израмнување и тампонирање на локалниот пат до селото Радња,информираат од Кабинетит на градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев.

м.д.

95525162_2720558698168174_330650118866862080_n

96130025_2720491738174870_1629924828813197312_n