МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска излезе од печат изданието на CEELI INSTITUTE Prague ПРАКТИЧНИ УПАТСТВА ЗА КОРИСТЕЊЕ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ ОД СТРАНА НА СУДИИТЕ ОД ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА, на Македонски јазик.Виртуелниот настан за промоција на Упатствата е во организација на Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ Скопје и истиот ќе се одржи на 15.06.2020 година /понеделник/ со почеток од 12 часот, преку платформата Interactio Веднаш по одржување на промотивниот настан, Практичните упатства ќе бидат доставени до сите судии за нивно запознавање и понатамошна примена.