МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Љубителите на ликовната уметност вечерва во фоајето на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ имаа можност да уживаат во 23 портрети на младата уметничка од Скопје, Мартина Хаџи Тоневска. Таа е родена во 1990 и е дипломиран сликар или поточно магистер по ликовни уметности од областа сликарство. Покрај самостојните и групни изложби учествувала и на неколку колонии во земјава и странство а најавено е нејзино присуство на кавадаречката колонија која треба да се одржи за десетина дена . м.в. Љубителите на ликовната уметност вечерва во фоајето на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ имаа можност да уживаат во 23 портрети на младата уметничка од Скопје, Мартина Хаџи Тоневска. Таа е родена во 1990 и е дипломиран сликар или поточно магистер по ликовни уметности од областа сликарство. Покрај самостојните и групни изложби учествувала и на неколку колонии во земјава и странство а најавено е нејзино присуство на кавадаречката колонија која треба да се одржи за десетина дена . м.в. 117811252_3568443079866452_7788438121855235213_n 117815775_3568443356533091_6067532358521017067_n 117816802_3568443226533104_3978667901392708099_n 117889933_3568443146533112_6385390162674955317_n