МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Сподед денешните информации од Кабинетот на градоначалникот Митко Јанчев , се реализира проект за пробивање и асфалтирање на краци на ул.Црноречка. Изведувач на проектот е Оперативата на „Градба промет„ и е планирано во текот на наредната недела проектот целосно да се реализира.

Првиот крак е со должина од 200 метри а вкупно сите краци ќе бидат во должина од 500 метри.

117883575_2815349118689131_6341906897304250335_o