МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Започнаа градежни активности на ул.Егејска. Согласно проектот предвидено е асфалтирање на 1200 метри квадратни со дебелина од 7 сантиметри и поставување на нови рабници. Изведувач на проектот е Градба промет.

118113251_2817415291815847_8724166824474094253_o