МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Oпштина Кавадарци во склоп на програмата за комунална изградба, деновиве преку ангажираната оператива работи на локации во селото Сопот. Како дел од проектот за поплочување и асфалтирање во селото, оперативата на фирмата „АС машини“ изврши подготовка за асфалтирање на две локации со вкупна површина од 800 метри квадратни. Асфалтирањето е на барање на жителите од Сопот кои гравитираат кон овие улици. Со реализацијата на овој проект општината ќе обезбеди урбанизиран и безбеден пристап и одвивање на сообраќајот.

120442616_2856056744618368_4670985213810646200_n 120552891_2856056691285040_1934758893195309923_n