МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Кавадарци Вардарскиот плански регион организира работилницва посветена на Органско земјоделско производство.

Ова е последна сесија во рамките на програмата на ОН и УНДП за одржлив развој, koja ја спроведува Вардаскиотр планси регион а конкретно посветена на „Одржливиот развој и подршката на препознатливите туристички настани и маапирање на рурален туризам “.Изјава на Снежана Митрева од ВПР: