МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Централната детска градинка „Рада Поцева „ во Кавадарци беа донирани реквизити за најмладите.Донацијата на „КОЖУВЧАНКА„ ДОО Кавадарци, една од најуспешните конпании кај нас.Донацијата се вклопува во рамките на одбележувањето на „Детската недела„.

На примопредавањето на донацијата изјава бележиме на градоначалникот Митко Јанчев и директорката на Градинката Цанка Добринова и претставникот на „Кожувчанка“ .