МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По долга низ години, ова локална власт на чело со Митко Јанчев и актуелната Влада го решија тесното грло на улицата ШИШКА една од најпрометмните сообраќајници во Кавадарци.

На завршните работи на асфалтирањето претпладнево во Кавадари престојуваа минисерот за транспорт и врски Благој Бочварски, директорот на ЈП за државни патишта Зоран Китанов и градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев, пратеници од Кавадарци и раководители на претријатија-изведувачи на работите на ова значајна вчлзно - излезна улица во Кавадарци.

м.д.

121247170_705857570329131_3777584204276255190_n 121263858_2903378476573187_5753345183212161175_n 121266508_3340537679329213_7883403658551118868_n 121267542_670733523557704_2875973786758766997_n 121290812_395599535166978_9054554919653196343_n