МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во тек е асфалтирање на патот кој ги спојува Долна Бошава и Горна Бошава. Градежните работи ги изведуваат Агенција за државни патишта и Општина Кавадарци, во должина од 850 метри.

Kако што дознаваме утре(недела) нема да се одвиваат градежни работи, а во понеделник, вторник и најверојатно и среда-( 19,20 и 21.10.)механизацијата ќе асфалтира.Затоа се известуваат сите намерници дека патот ќе биде забранет за сообраќај

м.д.

122041020_2872103739680335_559932330679763593_n