МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во Центарот за јавно здравје регистрирани ; се 4 новоразарени од Коронвирусот од Кавадарци и едно лице од Неготино.Тие се на возраст од 35 до 59 години.Сите се симптоми на Ковид 19. Од заболените 3 се мажи а 2 жени. Само еден пациент потврди дека имал контакт со позитивен на Ковид 19.