МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според најновите податоци кои доцна попладнево од Центарот за јавно здравје ни ги соопшти Д-р Спец. епидемиолог Ристе Јовановски во Кавадарци во последните 24 са се регистрирани 21 лице со позитивен наод, 6 се од Неготино и едно лице е од Росоман.

Инаку во Кавадарци досега се евидентирани 352 случаи а во моментов активни се 102 случаи.Во Неготино се евидентирани 95 а активни 39 ( 15 лица од ПЕ Неготино се жители на Демир Капија)