МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Според Д-р Ристе Јовановски од - спец. епидемиолог во ЦЈЗ до 14.25 часот во Кавадарци се евидентирани позитивни на коронавирус се 28 граѓани.

Во Неготино се регистрирани 17 граѓани, каде се евидентирани и позитивен ученик во едно основно училиште каде 18 ученици и две наставнички се во изолација.

Во Росоман има 3 позитивни на ковид 19.