МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДЕТСКА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМЛАДИТЕ НО И ЗА СИТЕ КОИ СЕ ЧУВСТВУВААТ МЛАДИ

Денеска од 19 часот, Театарот при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, ке ја прикаже првата реприза од новата детска театарска претстава “Малиот принц“. Според текст на Антоан де Сент - Егзипери, а во адаптација и режија на Микица Илова.Улогите во претставата ги толкуваат: Стојанче Ванѓелов, Јована Секуловска, Сашко Орешков, Микица Илова и Кристина Јованова а специјални гости се дечињата од балетското студио „Венус“. Во пресрет на репризата разговаравме со Микица Илова.

м.в.

124213351_2698320807073655_7231530475268538971_o 124279488_2698321270406942_6889012474955036254_o 124316655_2698321243740278_5752402119977466668_o