МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според ЦЈЗ и Д-р спец епидемиолог Ристе Јвановски во изминатите 24 часа во (13.45 )во Тиквешијата се евидентирани : 29 позитивни на Ковид 19 во Кавадарци, 20 во Неготино и 1 во Д. Капија .Пациентите се на возраст од 6 до 79 години.Една позитивна воспитувачка е регистрирана во Кавадарци поради што во изолација се 13 деца и 3 негуватели.Во Кавадарци во Основно училиште е реиситриран позитивен ученикпоради што 12 учници и тројца наставници се во изолација .

м.д.