МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Според денешните статистички податоци на ЦЈЗ Кавадарци во Кавадарци се евиентурани 7 позитивни на ковид 19 а во Неготино 6 граѓани.Тие се на возраст од 24 до 81 година. Во изминатите 24 часа има и двајца починати :Кавадарчанец на 77 години и неготинчанец на 55 години.

м.д.