МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

22 ГРАЃАНИ се позиитвни на Ковид 19, 10 се регистирани во Неготино,1 во Росоман. Ова се денешните бројки во врска со статистиката за состојбата со Ковид 19 кај нас.Пациентите се на возраст од 27 до 80 години.

Едно лице од Кавадарци починало на 57 годишна возраст на Скопските клиники.