МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во Кавадарци се регистрирани 33, во Неготино 14, во Росоман 5 и во Д.Капија 1 позитивен на Ковид 19.Во денешниот билтен од ЦЈЗ Кавадарци ни беше соопшрено дека позитивните се на возраст од 20 до 79 години.Меѓу нив има и 3 здравствени работници.Еден пациент на 83 години од Росоман починал.