МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

-Започна новогодишната бајка во дворот на Дедо Мраз. Новогодишните ќесиња се наплаќаат по 120 денари од кој дел од тие средства ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

-„Среќни новогодишни и божиќни празници„,порачува Дедо Мраз од Кавадарци со неговата придружничка .