МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градежна акција во Кавадарци.На повеќе локации се обавуваат разни комунални зафати, главно на изградба или рекомтрукџија на улици.

Денеска се работи и на сообраќајната сигнализација. На улицата „Ѓоре Брушански“ спој со „Западен Булевар“ се поставуваат сообраќајни знаци.

132412221_2928300647393977_4025158331917778995_o