МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ДЕНЕСКА 13 НОВИ ЗАБОЛЕНИ ВО КАВАДАРЦИ И 1 ПОЧИНАТ

Продолжува тенденцијата на опаѓање на заболени од Ковид 19 во нашиот регион.

Според последните информации добиени од ЦЈЗ Кавадарци во регионот денеска се регистрирани вкупно 26 заболени : 13 во Кавадарци, 1 во Росоман, 9 во Неготино и 3 во Демир Капија. Заболените се на возраст од 16 до 80 година. Денеска е региостриран и еден починат од Кавадарци на возраст од 73 год.

м.в.