МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Градежната оператива „Павер трејд“ од Кавадарци заврши со осветлување и поплочување на дел од тротоар на улица Западен Булевар наспроти Градските гробишта. Со ова се продолжи тротоарот од ново пробиениот Западен Булевар и пешаците ќе можат да се движат по осветлен тротоар од месноста „Коњски Дупки“ до Спортски центар Јасмин па се до излезот на градот спрема Росоман.

Извор : Кабинет на Градоначалник.

134633671_2934696956754346_2084703739120443843_o 134900394_2934696790087696_6705297774859889141_o 134681223_2934696896754352_3506394745366062841_o