МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Општинската организација на Црвен крст Кавадарци ,неофицијално, лани била на трето место според бројот на крвни единици донирани на хуманитарните крводаритески акции .Тоа како официјална бројка ќе биде соопштено на 17 март. Во рамките на редовната работа деновиве е објавен неделелнит распоред за крводарителски акции. Од нив првата е утре во четврток во општина Росоман, а другата во Кавадарци во ВВ„Тиквеш“, за вработените од оваа компанија. 148294235_10225037116371058_2411924421377986710_n