МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

За ова инвестуција се вложени 41.300 евра. „После долго време ги менуваме старите дрвени, со нови ПВЦ прозори во сите чекални, амбуланти и одделенија во нашата установа (истите се 30 години стари). Целата инвестиција изнесува 41.300 евра. Со тоа обезбедуваме одлична топлинска и звучна изолација, меѓутоа и амбиентално пријатна атмосфера како за пациентите, така и за вработените. Истовремено, ќе ги намалиме трошоците за греење на болницата.“ Ова денеска на својот прфил е објавено на ФБ страницата на ЈЗУ Општа Болница со проширена надлежност Кавадарци. Со ова голема инвестиција се решава уште едно прашање поврзано со обезбедувањето на топлинска изолација во овој капитален објект од областа на здравството за Кавадарци и Регионот. 148693378_1122049371571358_6154268437959191044_n 148573132_1122049341571361_3762419112258616107_n