МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

ДЕНЕСКА ВО БИБЛИОТЕКАТА ФЕТКИН БЕА ПРОГЛАСЕНИ НАГРАДЕНИТЕ ОД КОНКУРСОТ ЗА КРАТОК РАСКАЗ И ИМ БЕА ВРАЧЕНИ НАГРАДИТЕ

Библиотеката „Феткин“ од Кавадарци распиша литературен конкурс за краток расказ по повод празникот на жената 8-ми Март со наслов "Среќен празник драга моја..." Творбите можеа да бидат посветени на мајката, бабата,наставничката,сестрата, тетката,другарката и.т.н. а право на учество имаа ученици од 2-ро до 5-то одд. и од 6-то до 9 одделение. На литературниот конкурс пристигнаа 33 творби а денес во просториите на библиотеката директорката Весна Гркова ги прогласи наградените и им ги врачи наградите..

м.в.

157935525_710752542939020_3728928985344838371_n 158329215_733750380842010_1256872107910067947_n