МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ВО КАВАДАРЕЧКОТО ОВР , ОДЗИВОТ ТРАДИЦИОНАЛНО ДОБАР. СОБРАНИ 25 КРВНИ ЕДИНИЦИ

Денеска во просториите на ОВР Кавадарци се спроведе крводарителска акција за припадниците на полицијата и граничната полиција но и за сите заинтересирани дарители. Меѓу дарителите имаше такви кои денес даруваа крв по 90 пат но имаше и млади припадници кои даруваа крв по прв пат односно по втор пат. Димитар Каракулев претседател на ОО на Црвен Крст Кавадарци,го нагласи традиционално големиот одзив на шполицијата и изрази благодарност.

М.В.

158935884_1110135009462052_943375576781652673_n 158985361_10225298078814956_4292510422397345287_n 159022482_729359211109711_4422061402305288571_n 159037934_4197387783625266_7497721663135870847_n 159083898_456877352414163_3982208742794319396_n