МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

КАВАДАРЕЧКИОТ УМЕТНИК СО САМОСТОЈНА ИЗЛОЖБА ГО ПРОСЛАВИ РОДЕНДЕНОТ И ДОАЃАЊЕТО НА ПРОЛЕТТА

Во фоајето на Домот на културата вчера беше отворена изложбата под наслов „Булки“ на кавадаречкиот уметник Лазар Дојчинов. Со своите булки во акварел и акрил на платно Дојчинов не само што го прослави доаѓањето на пролетта иако во малку зимски услови туку паралелно го прослави и сопствениот роденден.

М.В.

164144901_460618318514281_6669676664748978337_n

163282416_930305827780987_1318817812349066025_n 163482296_480971936419095_1502834677615803085_n (1) 163540663_724335774908403_3602721675969505026_n 163575837_143646427581894_6931293650500282557_n 164134886_737304053641478_4433043731367690355_n 164007292_132301502101684_7971528817206801899_n 164064892_153870343266125_7824024817402391672_n