МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Донацијара е наменета за потребите на пунктот за вакцинација во град Кавадарци.

-„Компанијата Кожувчанка како општествено одговорна компанија донира 100.000 шишиња негазирана природна вода Изворска и 22.000 лименки безалкохолен пијалок Sinetta, на регионалниот пункт за вакцинација во град Кавадарци кој е домаќин за масовното вакцинирање наменето за сите заинтересирани граѓани од: Кавадарци, Неготино, Велес, Градско, Росоман,

-Со тоа докажуваме дека сме одговорен поборник онаму каде што е најпотребно. Во последната година откако започна пандемијата, неизмерноподдржуваме голем број на клиники и Ковид центри насекаде во нашата .И во овие тешки моменти нашата компанија несебично помага онаму кадешто е потребно. Чест и задоволство ни е што и во овие моменти на вакцинација и имунизација го правиме истото.„ - се вели во изјавата од КОЖУВЧАНКА ДОО.