МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Соноќа во Галеријата при Домот на културата “Иван Мазов - Климе“ Кавадарци, беше отворена изложба на детски цртежи на тема “Велигденски празници“. Автори на цртежите се ученици од Општинските основни училишта “Димката Ангелов Габерот“ од Кавадарци и “Димката Ангелов Габерот“ од Ваташа, а под менторство на ликовниот педагог Горан Боев.

188210946_2841732946065773_4273819364316147151_n