МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во просториите на Општинската Сала во зградата на Општина Кавадарци, се одржи ЈАВНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ за субвенционирање на граѓаните на подрачјето на Општина Кавадарци за надоместување на дел од трошоците за набавка на енергетско ефикасни грејни тела за 2021 година.РЕГУЛАРНОСТА на извлекувањето беше следена од граѓани во салата а беше емитуван директен стрим пренос на каналот на Општиуна Кавадарци.