МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

БЕШЕ ПОДНЕСЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕАЛИЗИРАНИТЕ ПРОЕКТИ ВО ОПШТИНА КАВАДАРЦИ

Денеска се одржа петтата форумска сесија за реализацираните проекти финансирани со средства од форумот во општина Кавадарци. Беа поднесени информации за реализација на проектот „Подобрување на нивото на безбедност и вработените во јавната установа „Рада Поцева“ како ии за проектот „Асистивна технологија за деца со посебни образовни потреби“. На присутните на форумот им се обратија и градоначалникот Митко Јанчев и Претседателот на советот Ристо Сакалиев.

М.В.