МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

СРЕЌНИ И БЕЗБЕДНИ МАТУРСКИ ВЕЧЕРИ! Во пресрет на матурските вечери кои во Кавадарци и во другите градови ќе се организираат оваа недела, денесka беше реализирана средба со матуранти од средните училишта на тема ,,Среќни и безбедни матурски вечери,,. Целта на оваа едукација беше да им се укаже на матурантите на оваа за нив најубава вечер, да ја задржат присебноста кога е во прашање употребата на алкохол и управувањето со моторно возило. Се надеваме дека и родителите ќе го дадат својот придонес на оваа тема во разговор со своите деца, со цел да се спречат несакани последици по здравјето и животот на матурантите. 204862486_4519797324731018_5446664358895423820_n 205281521_4519797141397703_9214834974787542847_n 205588171_4519797031397714_7903657190070209782_n 205777881_4519797911397626_8356392982769715285_n 206205055_4519797598064324_2876293718162889378_n