МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

“Голема благодарност до Еуроникел - Индустри,која, како општествено одговорна компанија што континуирано се грижи за заедницата, во селото Возарци како дел од најблиската заедница, донира целосна реконструкција на оградата на училиштето ПОУ „Страшо Пинџур“, кое спаѓа под ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци. Оваа донација во вредност од околу 700.000 денари се состои од бетонски и метален дел на оградата во должина од 280 метри и претставува значајна, капитална донација со цел да создаде соодветни училишни услови и да ја зголеми безбедноста на децата.“„ соопштуваат од Кабинетот на градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев. 212972397_3067112133512827_6992062333436318998_n