МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

НА 70 ФОТОГРАФИИ НА 34 ПАНОА И ПОСТЕРИ МОЖЕА ДА СЕ ВИДАТ СПОМЕНИЦИТЕ И СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈАТА ОД ИЛИНДЕНСКИОТ ПЕРИОД И НОВ

М.В.

214457626_318073826728061_4158939866234973100_n