МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

ГОСТИВАРЧАНЕЦОТ, ЦЕЛ ЖИВОТ ГО МИНА ВО ПРИШТИНА КАКО УМЕТНИК, КОНЗЕРВАТОР И ИСТРАЖУВАЧ НА АРТЕФАКТИ

М.В.