МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Партерно уредување во централното гардско подрачје кое ке го опфати и разубавување на околните згради.Проект на локалната смоуоправаКавадарци. Изјава за ова побаравме од Митко Јанчев градоначалкнки на Кавадраци.