Денес екипа на ТППЕ Кавадарци навремено реагираше во гаснење на пожар во с.Возарци. Пожарот е навремено лоциран и изгаснат ,благодарение на брзата интервенција на ТППЕ Кавадарци. Службите на ПС ОН Кавадарци ќе ги превземат сите неопходни мерки за да се открие причината за настанување на пожарот.