МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Претседателот на Здружениео Дано Јошев со своите соработници, конференцијата ја одржа пред празниот канал за наводнување, притоа говорејќи за укажувањето на проблемот со наводнување на земјоделските површини до надлежните.